Politika Privatnosti

Poslednji put ažurirano : 01/06/2020. godine
Nekretnine
Life House

PRAVILA O PRIVATNOSTI

 

Danilo Ažić PR Agencija za nekretnine LIFE HOUSE ( „Agencija“ , „mi“ ili „nas“ ) poštuje Vašu privatnost i nastoji da je zaštiti poštujući ovu politiku.

Ova politika propisuje vrste informacija koje možemo da dobijemo od Vas, ili koje Vi možete ostaviti prilikom posete web stranici www.lifehousenekretnine.com („Sajt“ naše agencije ), kao i praksu prikupljanja , korišćenja , održavanja , zaštite i objavljivanja tih informacija.

Ova politika se odmosi na informacije koje prikuplajmo na našem sajtu putem e-mail-a, i drugih poruka koje razmenjujte putem ovog sajta.

Politika se ne odnosi na informacije koje su prikupljene bez pristupa internetu ili drugim putem, uključujući i sajtove kojima upravlja treće lice,  ili od strane trećeg lica, uključujući i aplikacije ili sadržaj (kao i reklame ) koje mogu da imaju link ka ovom sajtu.

Zamolićemo Vas da pažljivo pročitate ovu politiku kako bi ste u potpunosti razumeli naše politike i praksu koje se odnose na Vaše informacije i način na koji čemo ih koristiti.

Ukoliko  niste saglasni sa našim politikama i praksama , odlučili ste da ne koristite naš sajt.

Pristupanjem ili korišćenjem našeg sajta , saglasni ste sa ovom Politikom privatnsti.

Ova politika se može menjati povremeno , ukoliko nastavite da koristite naš sajt nakon unetih promena smatra se da prihvatate promene, te bi smo Vas zamolili da povremeno proverite da li su promene nastale.

Infomacije koje prikuplajmo o Vama i način na koji ih prikupljamo

Prikupljamo nekoliko vrsta infomacija od korisnika našeg sajta , uključujući i podatke :

 • Na osnovu kojih možete biti lično identifikovani, kao što su ime , prezime, e-mail adresa ili broj telefona („Lični podaci” );

 • Koji se odnose na Vas, ali Vas ne identifikuju kao pojedinca

 • I /ili o Vašoj internet konekciji , opremi koju koristite da pristupite našem sajtu i detaljima o upotrebi.

Mi prikupljamo ove informacije:

 • direktno od Vas kada ih Vi dostavite

 • Automatski dok koristite sajt, informacije koje se automatski prikupljaju mogu da sadrže detalje korišćenju ,IP adrese i informacije prikupljene putem kolačića, web svetionika i druge tehnologije za praćenje

 • Od trećih lica , na primer, naših partnera –informacije koje nam Vi dostavite.

 

Pristup i ispravljanje Vaših informacija

Informacije koje mi prikupljamo na našem sajtu ili putem sajta mogu da obuhvate :

Dok koristite naš sajt i aktivni ste na njemu , mi možemo automatski prikupljati određene informacije o Vašoj opremi , aktivnostima  i obrscima pretraživanja , uključujući i :

 • detalje o Vašim posetama našem sajtu , uključujući i podatke o saobraćaju, podatke o lokaciji, evidenciji i druge podatke o komunikaciji i izvorima kojima pristupate i koristite na našem sajtu

 • Informacije o računaru i internet konekciji, uključujući i Vaču IP adresu , operativni sistem i tip pretraživača. Oni nam omogućavaju da poboljšamo sajt i pružamo bolju uslugu jer na taj način možemo da procenimo broj naših posetilaca i njihove obrasce korišćenja sajta ; sačuvamo informacije o Vašim preferencijama , što nam omogućava da prilagodimo sajt Vašem interesovanju , ubrzamo Vašu pretragu i prepoznamo Vas kada ponovo posetite naš sajt.

Tehnologije koje koristimo za automatsko prikupljanje podataka mogu obuhvatati:

 • Kolačiće (ili kolačiće pretraživača). Kolačić je mala datoteka koja se nalazi na hard disku Vašeg računara. Vi možete da odbijete kolačiće pretraživača određenim podešavanjima na Vašem pretraživaču. Međutim ,ako izaberete ovu opciju , možda nećete biti u mogućnosti da koristite određene delove našeg sajta . Ukoliko ne podestite podešavanja pretraživača tako da ne prihvatate kolačiće, naš sistem može postavljati kolačiće kada posetite naš sajt pomoću pretraživača.

 • Fleš kolačići , određene funkcije našeg sajta mogu koristiti lokalno sačuvane elemente (ili fleđ kolačiće) za prikupljanje i skladištenje informacija o Vašim željama i navigaciji ka nađem sajtu, sa njega kao i na naš sajt. Za fleš kolačiće ne važe ista podešavanja pretraživačakao kao i za kolačiće pretraživača.

 • Veb svetionici, stranice našeg sajta i naši mailovi mogi sadržati male elektronske datoteke poznate kao veb svetionici( poznati kao čisti gifovi, oznake piksela i gifovi sa jednim pikselom) koji omogućavaju da Agencija prebroji korisnike koji su posetili te stranice ili otvorili e-mail-ove, kao i prikupljanje drugih statičkih podataka u vezi sa sajtom ( npr. Beleđenje popularnosti odreženog sadržaja sajta i provera integriteta sistema i servera).

Kako koristimo Važe informacije

Mi koristimo informacije koje prikupljamo o Vama ili koje nam Vi dostavite, uključujući i sve lične podatke:

Otkrivanje Vaših informacija

Mi možemo otkriti prikupljene informacije o našim korisnicima , kao i informacije koje ne identifikuju pojedinca , bez ograničenja. Možemo otkriti lične podatke koje prikupljamo mi, ili ih Vi dostavljate kao što je navedeno u ovoj Politici o privatnosti:

Pored toga možemo otkriti Vaše lične infmacije.

Izbor načina na koji koristimo i otkrivamo Vaše informacije

Mi nastojimo da Vam omogučimo izbor u vezi sa ličnim podacima koje nam dostavljate. Napravili smo mehanižme koji Vam omogućavaju da upravljate svojim infomacijama:

Tehnologije praćenja i oglašavanje. Možete podesiti pretraživač da odbije sve ili neke kolačiće pretraživača , ili da Vas upozori kada se kolačići šalju, ako onemogućite ili odbijete kolačiće postoji mogućnost da neki delovi sajta neće biti dostupni ili neće funkconisati pravilno.

Otkrivanje Vaših informacija u cilju odglašavanja trećeg lica. Ako ne želite da podelimo Vaše lične podatke sa nepovezanim trećim licima ili posrednicima u promotivne svrhe , možete se odjaviti tako što ćete nam poslati e-mail na office@lifehousenekretnine.com u kojem ćete navesti svoj zahtev.

Promotivne ponude Agencije. Ukoliko ne želite da Vašu e-mail adresu ili kontakt informacije Agencija koristi da bi promovilsala sopstvene usluge i ponude ili usluge trećih lica , možete se odjaviti tako što ćete nam poslati e-mail na office@lifehousenekretnine.com u kom čete navesti svoj zahtev.

Pristup i ispravljanje Vaših informacija

Možete da zatražite da ažurirate svoje lične podatke koje mi posedujemo tako što ćete nam poslati e-mail na adresu office@lifehousenekretnine.com sa vašim zahtevom.

Sigusrnost podataka

Primenjujemo sve mere koje treba da zaštitite Vaše lične podatke od slučajnog gunitka i neovlašćenog pristupa, korišćenja, promene i otkrivanja. Sve informacije koje nam dostavite čuvaju se na našim bezbednim serverima sa zaštitnim zidovima.

Sigurnst i bezbednost Vaših podataka zavisi od takođe od Vas. Ukoliko ste dobili (ili ste odabrali ) lozinku za pristup određenih delova našeg sajta , Vi treba da čuvate ovu lozinku u tajnosti. Te Vas molimo da je ne otkrivate nikome.

Prenos infomacija putem interneta nije potpuno siguran, mi ćemo se svakako potruditi da zaštitimo Vaše lične podatke te ne možemo da garantujemo bezbednost Vaših ličnih koji su dostavljeni na naš sajt. Svaki prenos ličnih podataka je na sopstveni rizik. Mi nismo odgovorni ukoliko ne podesite ili ne uzmete u obzir mere bezbednosti koje su date na sajtu.

Izmene Politike provatnosti

Naša politika da postavimo sve promene koje unosimo u našu Politiku Privatnosti na ovoj stranici. Na vrhu stranice stoji datum kada su poslednji put načinjene izmene, te stoga Vača je obaveza da povremeno posetite ovu stranicu i proverite da li su načinjene promene u ovu Politiku privatnosti.

Kontakt inormacije

Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas na  office@lifehousenekretnine.com

 

Compare listings

Compare