Naša porodična agencija osnovana je 2006 godine pod nazivom ‘STANDARD’ .Godine 2016. odlučujemo da rebrendiramo porodičnu agenciju i nastavljamo sa radom u novim prostorijama i pod novim modernim nazivom LIFE HOUSE Hvala Vam na dosadašnjem ukazanom poverenju.
Kuća
Životnih Odluka
usluge posredovanja
Naša osnovna delatnost je posredovanje u prometu i zakupu svih vrsta nepokretnosti (stanova, kuća, vila, lokala, poslovnih prostora i zgrada, placeva, zemljišta...)
life house tim
Našu agenciju pokreće licencirani stručni tim koji uspešno kombinuje dugogodišnje iskustvo u posredovanju sa kreativnim marketinškim rešenjima I modernim dizajnom u cilju najboljih rezultata.
pravna sigurnost
Kao ozbiljna agencija sa drugogodišnjom iskustvom, klijentima obezbeđujemo pravnu sigurnost tokom procesa posredovanja u saradnji sa advokatskom kancelarijom Dušice L. Oparušić
oglašavanje&marketing
Ponuda naših nekretnina se ažurira svakog dana na našem sajtu kao i u svim elektronskim i štampanim oglašivačima u Srbiji i regionu.
Saradnja sa bankama
Sarađujemo sa Otp Banka Srbija. Cilj saradnje su najpovoljniji uslovi stambenog kreditiranja u Srbiji kao i uprošćavanje i ubrzavanje procedura dobijanja kredita našim klijentima.
naš blog
Pratite teme iz oblasti nekretnina kao i korisne informacije.

Compare listings

Compare